Velkommen!
Registrer deg som ny bruker
Bruk minimum åtte tegn, gjerne med blanding av bokstaver og tall
Ordredetaljer
HRmagasinet totalabonnement
HRmagasinet 12 mnd abonnement digitalt og papir

Informasjonskapsler/Cookies

Når du bruker våre tjenester lagres informasjonskapsler (“cookies”) og annen data lokalt på din enhet. Dette er filer som lagres i din nettleser og som kan leses av våre tjenester. Informasjonskapsler og annen lokal lagring brukes for å huske innstillinger og tilpasninger du har gjort i tjenesten, samt for å gi deg relevant informasjon når du besøker nettstedet vårt. Informasjonskapsler brukes også for å måle trafikken på våre nettsider.

Lukk
1.Ordrebekreftelse

Når bestillingen er gjennomført, vil du motta ordrebekreftelse per e-post.


2.Personopplysninger

Personopplysninger behandles konfidensielt og oppbevares ifølge norsk lov. Opplysninger er lagret på en sikker måte og vil ikke overgis eller selges til andre parter.


3.Priser og betaling

Alle priser er oppgitt i norske kroner.


Vi tilbyr betaling med tilsendt faktura, eller med Visa og MasterCard. Faktura må betales innen forfallsdato for å unngå stans i leveringen. Via månedlig kredittkorttrekk gjennomføres innbetalingen automatisk. Om du gjennomfører et kjøp med kort/kredittkort (VISA, MasterCard) vil kortopplysninger bli lagret sikkert og kryptert hos vår leverandør av betalingstjenester (PayEx). Disse opplysningene vil ikke bli utlevert til noen andre. Gebyr tillegges kun om det tydelig fremgår av tjenesten. Ved kort/kredittkortbetaling regnes transaksjonstidspunktet som oppstart for perioden som bruker har kjøpt tilgang til, med mindre tjenesten indikerer noe annet. På noen abonnement kan en og velge faktura som betalingsalternativ.


Ask media AS forbeholder seg retten til å endre prisene på løpende abonnement når som helst. De nye prisene kunngjøres i bladet, på våre nettsider, eller per e-post og telefon. Du kan når som helst si opp abonnementet ved prisendringer.


4. Angreretten

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp, og gir fri angrerett innenfor 14 dager etter betaling. Foretak har ikke angrerett.


5. Oppsigelse av abonnement

Abonnementet løper inntil det blir sagt opp. Ved oppsigelse løper abonnementet ut den perioden det er betalt for. Du vil ikke få tilbakebetalt beløp selv om du sier opp midt i en periode.


Oppsigelse kan gjøres på nett via «Min Side» eller gjennom henvendelse til vårt kundesenter med e-post: abonnement@askmedia.no


6. Reklamasjoner

Kontakt kundeservice med e-post: abonnement@askmedia.no


7. Utgiver

Ask media AS

Alle abonnement selges av Ask media AS, Postboks 130, 2261 Kirkenær

Organisasjonsnummer: 965 522 441 MVA


Kontakt kundeservice telefon: +47 46 94 10 00

e-post: abonnement@askmedia.no

Lukk